Formular de înscriere

Înscrierea în topul nostru muzical se face SIMPLU, completând formularul de mai jos.

În top muzică copii se poate înscrie orice cetăţean român, cu vârsta maximă de 19 ani. Este obligatoriu să aveţi o înregistrare pe YOUTUBE cu dumneavoastră. În formularul de mai jos va trebui să introduceţi un link către această înregistrare de pe YOUTUBE! Concurenţii care nu vor completa rubrica LINK YOUTUBE nu vor fi admişi în acest top muzical.

La rubrica prezentare personală puteţi scrie orice doriţi (un motto personal, concursuri şi spectacole la care aţi participat, ce preferinţe muzicale aveţi sau alte lucruri despre dumneavoastră). Nu uitaţi că aceste informaţii vor fi postate pe profilul personal care va fi creat pe site-ul nostru şi vor fi accesibile publicului, evident cu excepţia înformaţiilor de contact. Adresa, adresa de e-mail si telefonul dumneavoastră NU vor fi publicate pe site. Rubricile opţionale se completează doar daca doriţi.

Succes!
Required data
Optional data
Security check
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
By participating in our contest you agree to be bound by our Terms of Use and Privacy Policy