Cotfas Olimpia Elena Carmina

Scris de Carmina
in 01-05-2011
00:32
Location: Tg-Mures, Romania, România

Ma numesc Carmina, am 10 ani, locuiesc in frumosul oras al trandafirilor Tg-Mures impreuna cu parintii mei si cu cei 3 fratiori.

Am inceput sa cant de la 6 ani cand am participat pentru prima data la un concurs de muzica pentru copii desfasurat in orasul nostru - ,,Cantec printre prieteni'' unde am obtinut locul I.

Au urmat alte concursuri ,,Ritmurile Copilariei'' - Premiul special, spectacole sustinute cu diverse ocazii: Ziua Mamei - (palatul copiilor), aniversarea zilei lui Mihai Eminescu, lansari de carte pentru copii - Biblioteca copiilor.

La canto ma pregatesc cu domnul profesor de la Liceul de Arta Tg-Mures Marian Somesan, iar pian cu d-na prof. Liliana Teodorescu. Imi place mult muzica si chiar daca nu am inca un sac de premii nu am sa renunt. Anul acesta am fost la festivalul ,,Ghiocelul de Argint '' la Barlad unde am obtinut mentiune si premiul special al TV-IASI. Am fost invitata si la Radio Tg-Mures la emisiunea Danei Ardelean ,,Lumea Copiilor-interviu cu o minivedeta''. Scoala o urmez la gimnaziul ,,Dacia'' Tg-Mures, sunt in clasa a IV-a inv. Sos Adriana.